Eigenklus.nl

Elke klus een eigen klus

 

Maandag – Vrijdag 8.00 – 17.00

Whatsapp ons

Retourneren

Een ontvangen product retour sturen doe je op de volgende manier:

  1. Controleer of je binnen de retourtermijn van 14 dagen na ontvangst van het product zit.
  2. Vul het modelformulier in en zorg dat je ons email adres vermeldt bij de track en trace.
  3. Controleer het retouradres op het modelformulier en gebruik dit adres om het product terug te sturen.
  4. Zorg ervoor dat het product ongebruikt is en, indien mogelijk, in de originele verpakking zit.
  5. Verpak het product zorgvuldig en zorg dat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
  6. Verstuur het pakket naar het op het modelformulier vermelde retouradres en bewaar het verzendbewijs.
  7. Wanneer wij het product hebben ontvangen en gecontroleerd hebben, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

Let er wel op dat de retourkosten voor jouw rekening zijn. Zorg er daarom voor dat je een verzendmethode kiest waarvan de kosten acceptabel zijn en dat je het pakketje goed verpakt om beschadigingen te voorkomen. Vergeet ook niet om ons email adres door te geven bij de track en trace, zodat wij op de hoogte zijn van de retourzending en deze snel kunnen verwerken.

Gebruik het modelformulier.

Let op!

  • Geef ons email adres door bij de track en trace zodat wij weten wanneer het pakketje bezorgd wordt.
  • Gebruik het retouradres welke vermeld staat op het modelformulier.

Retourneren bij ontvangst: onze retourvoorwaarden en -procedure

Wanneer je een product ontvangt, heb je 14 dagen de tijd om het terug te sturen zonder opgaaf van redenen. Deze termijn gaat in op de dag van ontvangst van het product. Als je besluit het product te retourneren, moet je dit binnen 14 dagen na de retourmelding doen. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Houd er rekening mee dat de kosten voor het retourneren van de bestelling voor jouw rekening zijn. Zodra wij het product hebben ontvangen, zullen wij het aankoopbedrag binnen 14 dagen crediteren.

Om het retourproces soepel te laten verlopen, is het belangrijk dat je ons email adres doorgeeft bij de track en trace. Zo weten wij wanneer het pakketje bezorgd wordt en kunnen we dit tijdig verwerken. Het modelformulier bevat het juiste retouradres, dus zorg ervoor dat je dit gebruikt bij het retourneren van het product.

Wettelijke retourvoorwaarden: vergoeding en terugbetaling

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via [email protected] .Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Open chat
Welcome 👋
Hoe kunnen wij helpen?